Mina olen Keidi ja pakun teile väga maitsvaid juuste Itaalia väiketootjatelt. Uhkusega võin öelda, et meie pakutavat ei leia te ka Itaalias supermarketist, vaid peate teadma väärt kohalikke väikekaupluseid!

Olen elanud ja õppinud Itaalias 8 aastat. Pisik vahemere tervisliku ja hõrgutava toidu vastu on olnud alati hinges, aga Itaaliasse kolides sai armastus Itaalia köögi vastu erilise hoo sisse. Enda huviks, et olla „päris“ maitsete ja elu keskel, olen töötanud mõnedes Perugia restoranides. Lihtsalt, et saada kogemusi ja näha kuidas kohalikud chefid  suurepäraseid maitseid loovad. Perugia ongi see linn, kus minu Itaalia lugu algas. Asub täpselt keset Itaaliat, Umbria piirkonnas. Umbria piirkond on väga hinnatud oma kvaliteetse oliivõli ja trühvlite poolest. Endal on ka koguaeg hingel inimestele tutvustada, et miks just korralikku oliivõli võiks kasutada. Just seda tumedas pudelis ja hinnalt natukene kallimat. Ega see odav masstoodang ei tapa! Kindlasti mitte! Aga sellest kvaliteetsemast on lihtsalt kasu teie tervisele ja maitsemeeltele.

Aastaid olen tahtnud Itaalia väärt kaupa armsatele kaasmaalastele enam pakkuda, kui kohvrisse mahub. Kuid alati on midagi vahele tulnud – töö, õpingud, mõne lapse sünd. Aga 2017 aasta kevadel sattusin üsna juhuslikult ühele vahvale Lõuna-Itaalia toidumessile. Erinevaid tooteid maitstes ja katsetades tundus, et just õiget elus juustu Eestis saada ei olegi! Mõeldud ja natuke hiljem ka tehtud!

Kohtume Juustusahvris ja räägin teile väga hea meelega kõigest lähemalt!

 

Keidi Kompus - 4 lapse ema, abikaasa ja tõeline Itaalia gurmee austaja